173,-
K-Boost is een organo-minerale rijpingsbooster die L-aminozuren bevat in combinatie met kalium (K) en zwaveltrioxide (SO3). Het stimuleert het rijpingsproces, verbetert de opbrengst en de eindkwaliteit.
WAAROM K-BOOST GEBRUIKEN?
Stimuleert de vrucht- en knoprijping
Verbetert de kwaliteit van het gewas
100% oplosbaar in water en laat geen residu achter
Hoge biologische beschikbaarheid
Stevig eindproduct
HOE K-BOOST TE GEBRUIKEN
Gebruik K-Boost vanaf de 5e week tot de 7e week van de bloei.
Gebruik 3 - 5 ml per 10 L water.
Schudden voor gebruik. Laat geen residu achter in het irrigatiesysteem.
Volledig oplosbaar in water.
K-BOOST BEVAT
Organische stikstof (N)
Kalium (K)
Zwaveltrioxide (SO3)
L-aminozuren
HOE K-BOOST WERKT
Organische stikstof in combinatie met kalium en L-aminozuren stimuleert de rijping van planten
Kalium verbetert de waterhuishouding in planten (osmoregulatie)
Bij een tekort aan kalium werken de huidmondjes niet goed en verliest de plant water.
Kalium verbetert de zetmeel- en eiwitsynthese
Kalium regelt de opening van de huidmondjes en de enzymactiviteit
Zwavel wordt gebruikt in het rijpingsproces en verhoogt het gewicht
Voedingsstoffen worden organisch gechelateerd met behulp van L-aminozuren
TIPS VAN SUCCESVOLLE TELERS
Gebruik K-Boost gedurende de laatste 4 weken voor een compact en stevig eindproduct
Gebruik in combinatie met CaMg-Boost voor meer gewicht en stevigheid en om antagonistische werking tussen kalium (K) en magnesium (Mg) te voorkomen